Шкільний форум
Чим ми займаємося на Легіоні

Цитата з Ярослав Ульянов від 10.10.2024, 12:03 amНа ВПК "Легіон" зазвичай займаються військово-патріотичним вихованням молоді. Це включає навчання основам тактики, вогневої підготовки, першої медичної допомоги, а також фізичну підготовку та військову дисципліну.
Також проводяться заходи, спрямовані на формування патріотичних цінностей та розвиток командного духу. Ще вкожному році приймаємо участь у патріотичній грі Сокіл "Джура", ходимо в походи.
На ВПК "Легіон" зазвичай займаються військово-патріотичним вихованням молоді. Це включає навчання основам тактики, вогневої підготовки, першої медичної допомоги, а також фізичну підготовку та військову дисципліну.
Також проводяться заходи, спрямовані на формування патріотичних цінностей та розвиток командного духу. Ще вкожному році приймаємо участь у патріотичній грі Сокіл "Джура", ходимо в походи.

Цитата з Наталія Полив'яна від 25.03.2025, 4:55 amНа ВПК " Легіон" ми готуємося до змагань , займаємося аихованням молоді, робимо добрі справи допомагаючи військовим,також ми проходимо навчання з медицини та основам тактики
На ВПК " Легіон" ми готуємося до змагань , займаємося аихованням молоді, робимо добрі справи допомагаючи військовим,також ми проходимо навчання з медицини та основам тактики

Цитата з Вікторія Образ від 12.05.2025, 4:58 amРобимо цікаве, захоплююче
Робимо цікаве, захоплююче

Цитата з Максімончик Василець від 19.05.2025, 4:33 amЯ не знаю що там роблять я там ще не був
Я не знаю що там роблять я там ще не був