Правила прийому до закладу освіти

Правила прийому до закладу освіти

Зарахування учнів до 1 класу початкової школи закладів загальної середньої освіти та 1-11 класів протягом навчального року шляхом переведення із інших навчальних закладів здійснюється відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 16 квітня 2018 року № 367 «Про затвердження Порядку зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти для здобуття повної загальної середньої освіти».

Для прийому до першого класу батьки або особи, які їх замінюють, надають такі документи:

1) заява на ім’я директора закладу освіти;

2) копія свідоцтва про народження дитини;

3) медична картка встановленого зразка (086-1/о), довідка про проведені профілактичні щеплення 063/о.

Для прийому до 1-11 класів протягом навчального року шляхом переведення із інших навчальних закладів батьки надають:

  1. заяву на ім’я директора закладу освіти;
  2. особова справа дитини;
  3. документ про отриманий освітній рівень (за наявності);
  4. медична картка встановленого зразка.

До уваги батьків майбутніх першокласників 2020/2021 н.р.!

Адміністрація Литвинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів повідомляє про порядок зарахування дітей до першого класу на 2020/2021 навчальний рік. Перелік необхідних документів:

1. Заява про зарахування дитини до першого класу закладу освіти, за яким закріплена територія обслуговування, на якій проживає ця дитина – Литвинівська сільська рада (зразок додається).

2. Копія свідоцтва про народження дитини.

3. Оригінал або копія медичної довідки за формою первинної облікової документації № 086-1/о «Довідка учня загальноосвітнього навчального закладу про результати обов’язкового медичного профілактичного огляду», затвердженою наказом Міністерства охорони здоров’я України від 16 серпня 2010 року № 682, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 10 вересня 2010 року за № 794/18089;

4. У разі наявності пільг, документи, на основі яких вони були встановлені (копія).

В зв’язку із запровадженням карантину, з метою запобігання поширенню коронавірусу COVID-19, зарахування до 1-го класу буде відбуватися на підставі сканованих копій документів, надісланих до закладу освіти електронною поштою на адресу – Litvinovka2007@ukr.net. Прийом документів буде здійснюватися до 15.06.2020 року, після чого буде видано наказ про зарахування дітей до 1-го класу. Оригінали документів необхідно подати після завершення карантинних обмежень, але не пізніше 27.08.2020 року. Всі питання щодо прийому дітей до 1-го класу, організаційні моменти стосовно початку нового навчального року, ви можете задавати у телефонному режимі заступнику директора з навчально – виховної роботи Данюк Мирославі Василівні (т. 098-201-17-95), яка буде приймати і систематизувати ваші звернення, після чого ви отримаєте ґрунтовні пояснення. Дякуємо за розуміння, чекаємо на плідну співпрацю в новому навчальному році!