Шкільний форум
Коли я закінчу школу, я стану...
Цитата з Gertyl від 27.04.2020, 5:00 amКим би ви хотіли стати після закінчення школи/університету?
Ким би ви хотіли стати після закінчення школи/університету?
Цитата з CernisArseniy від 20.11.2020, 6:52 amКоли я закінчю школу я хочю стати поліцейським щоб допомагати іншим людям
Коли я закінчю школу я хочю стати поліцейським щоб допомагати іншим людям
Цитата з Vova Zaharuk від 20.11.2020, 6:56 amЯ коли виросту хочу стати художником малювати різні картини😀😃😄😁
Я коли виросту хочу стати художником малювати різні картини😀😃😄😁
Цитата з Анастасія Махновець від 09.12.2020, 3:23 amЯ довго не могла зрозуміти, яку професію я хочу мати. Спочатку це був кухар, потім модельєр або кондитер. Але зараз я вирішила стати літературним редактором.
Я довго не могла зрозуміти, яку професію я хочу мати. Спочатку це був кухар, потім модельєр або кондитер. Але зараз я вирішила стати літературним редактором.
Цитата з Дарія Тригуба від 18.10.2021, 4:10 amКоли я виросту, я хочу стати художником. Адже я люблю малювати
Коли я виросту, я хочу стати художником. Адже я люблю малювати
Цитата з Вікторія Образ від 18.10.2021, 4:10 amКоли я виросту я хочу стати художником . Я дуже люблю малювати .
Коли я виросту я хочу стати художником . Я дуже люблю малювати .
Цитата з Діана Приходько від 18.10.2021, 6:17 amВ майбутньому я хочу стати візажистом.
В майбутньому я хочу стати візажистом.
Цитата з Назар Хлебнік від 19.10.2021, 4:05 amЯ не розумію ким би я хотів стати після закінчення школи, але за роки в цій школі мені дуже сильно сподобалася Інформатика тому я хочу працювати з гаджетами.
Я не розумію ким би я хотів стати після закінчення школи, але за роки в цій школі мені дуже сильно сподобалася Інформатика тому я хочу працювати з гаджетами.
Цитата з Олександр Казаков від 07.11.2021, 1:12 amЯ хотів би працювати у сфері IT, а саме написання коду у python або c++
Я хотів би працювати у сфері IT, а саме написання коду у python або c++
Цитата з Losha Lytvinenko від 09.11.2021, 3:54 amколи я виросту я стану киберспортсменом по Rogue Company
коли я виросту я стану киберспортсменом по Rogue Company