Шкільний форум

Please or Зареєструватись to create posts and topics.

Комп'ютер і учень

Page 1 of 2Далі

Комп'ютер грає велику роль в житті людини і учні часто ними користуються. Поділіться своїми думками про те як і чому учні мають користуватись комп'ютером!

Комп'ютер це справді важлива річ без якої не можна наприклад дізнатися інформацію скачати якісь файли подивитися фільми і т.д

Комп'ютер це справді важлива річ для учня. Там можна виконувати різні конкурси та завдання для свого розвитку

Компью́тер — устройство или система, способная выполнять заданную, чётко определённую, изменяемую последовательность операций. Это чаще всего операции численных расчётов и манипулирования данными, однако сюда относятся и операции ввода-вывода. Описание последовательности операций называется программой.

Комп'ютер -- це корисна річ для учня. За допомогою нього учень може розвиватись(проходити конкурси, читати цікаві факти і т.д), скачувати файли, дивитись фільми, повчальні відео, тощо

Без комп'ютера у наш час не можливо. Це річ, яка допомагає знайти інформацію, спілкуватись з рідними та друзями, навіть перебуваючи на далеких відстаня один від одного, за його допомогою можна слідкувати за подіями у світі, приємно проводити час тощо.

Комп'ютер має важливу роль у житті. Завдяки комп'ютеру можна: розвиватися, отримувати задоволення, та ПРАЦЮВАТИ

Комп'ютер допомагає нам на уроках інформатики та й в житті. Але насамперед перед ми повинні обережно користуватися ними.

Комп'ютер допомагає нам знайти якусь інформацію, дивитися різні фільми, спілкуватися з друзями або рідними на відстані та багато іншого. Але довго за комп'ютером сидіти не можна, тому більше проводьте час на подвір'ї.

Комп'ютер допомогає нам побувати в інші країни , дізнатися щось нове .

Page 1 of 2Далі