Зарахування дітей до першого класу

До уваги батьків майбутніх першокласників!

Адміністрація Литвинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів повідомляє про порядок зарахування дітей до першого класу на 2020/2021 навчальний рік. Перелік необхідних документів:

  1. Заява про зарахування дитини до першого класу закладу освіти, за яким закріплена територія обслуговування, на якій проживає ця дитина – Литвинівська сільська рада (зразок додається).
  2. Копія свідоцтва про народження дитини.
  3. Оригінал або копія медичної довідки за формою первинної облікової документації № 086-1/о «Довідка учня загальноосвітнього навчального закладу про результати обов’язкового медичного профілактичного огляду», затвердженою наказом Міністерства охорони здоров’я України від 16 серпня 2010 року № 682, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 10 вересня 2010 року за № 794/18089;
  4. У разі наявності пільг, документи, на основі яких вони були встановлені (копія).
    В зв’язку із запровадженням карантину, з метою запобігання поширенню коронавірусу COVID-19, зарахування до 1-го класу буде відбуватися на підставі сканованих копій документів, надісланих до закладу освіти електронною поштою на адресу – Litvinovka2007@ukr.net. Прийом документів буде здійснюватися до 15.06.2020 року, після чого буде видано наказ про зарахування дітей до 1-го класу. Оригінали документів необхідно подати після завершення карантинних обмежень, але не пізніше 27.08.2020 року. Всі питання щодо прийому дітей до 1-го класу, організаційні моменти стосовно початку нового навчального року, ви можете задавати у телефонному режимі заступнику директора з навчально – виховної роботи Данюк Мирославі Василівні (т. 098-201-17-95), яка буде приймати і систематизувати ваші звернення, після чогови отримаєте ґрунтовні пояснення. Дякуємо за розуміння, чекаємо на плідну співпрацю в новому навчальному році!
Admin
Author: Admin