ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС «Наука – це цікаво!»

ПРО КОНКУРС

Наука – це весело! Ми знаємо це напевно, тому розпочинаємо всеукраїнський конкурс «Наука – це цікаво!», організований спільно з Національним технічним університетом «Харківський політехнічний інститут» для того, аби показати, що наукою можна зацікавити кожного.

Учні 7–11 класів зможуть відчути себе науковцями, дізнатися багато нового про світові наукові досягнення минулого тисячоліття та найнеймовірніші події 2018 року. Додаткові матеріали до конкурсу допоможуть учасникам дізнатися, які наукові відкриття змінили і змінюють світ, чому планети обертаються навколо Сонця, як вирішується проблема Великої сміттєвої плями, хто все ж таки винайшов радіо, що ж там трапилось на Марсі та чим займалися вчені NASA у 2018 році.

Конкурсні завдання розроблені спеціалістами НТУ «ХПІ». Саме тими, хто щороку з нетерпінням чекає на нові відкриття та досягнення у світовій науці, читає тематичні дайджести, слідкує за світовими науковими преміями (Нобелівська премія, Технологічна премія тисячоліття, Премія Кіото тощо) та вірить у те, що наука була і є рушійною силою змін у світі.

Головна мета нашого конкурсу – зацікавити наукою, а також  допомогти школярам зрозуміти важливість наукових відкриттів і досліджень. Science is Fun!

https://naurok.com.ua/konkurs/nauka2

Admin
Author: Admin