Шкільний форум
Вдячність школі
Цитата з Віталіна Денисенко від 09.11.2021, 5:00 amя вдячна нашій школі що вона нас навчає
я вдячна нашій школі що вона нас навчає
Цитата з Artem Kovalenko від 07.11.2022, 6:10 amЯ вдячний за друзів за знання за те що я зможу жити далі
Я вдячний за друзів за знання за те що я зможу жити далі
Цитата з Арсенія Микитчик від 07.02.2024, 1:46 amя вдячна школі за те що вона соціалізує дітей навчає їх дружити,спілкуватись рахуватись з думкою іншого навчає поважати вчителя
я вдячна школі за те що вона соціалізує дітей навчає їх дружити,спілкуватись рахуватись з думкою іншого навчає поважати вчителя
Цитата з Artem Pravilo від 28.02.2024, 12:48 amя вдячний школі за освіту та за чудових друзів
я вдячний школі за освіту та за чудових друзів
Цитата з Олександр Дикуха від 14.10.2024, 12:54 amЯ вдячній школі за друзів, і за те що навчают нове
Я вдячній школі за друзів, і за те що навчают нове
Цитата з Мелешко Максим від 18.03.2025, 8:48 amЗа те що завдяки ній я стану освіченої та нормальною людиною.
За те що завдяки ній я стану освіченої та нормальною людиною.
Цитата з Mark agent007 від 25.03.2025, 4:22 amЯ вдячний що школа дає нам нові знання,навчання,рахування,писання і так далі.
Я вдячний що школа дає нам нові знання,навчання,рахування,писання і так далі.
Цитата з Кароліна Клебан від 25.03.2025, 4:42 amЯ вдячна школі за нові знання, і що школа нам дає розвивати себе а саме читати, писати, узнавати нові факти.
Я вдячна школі за нові знання, і що школа нам дає розвивати себе а саме читати, писати, узнавати нові факти.