Шкільний форум
Вільний від навчання час...
Цитата з Арсенія Микитчик від 07.02.2024, 2:50 amякоюсь роботою, чи допомагаю мамі
якоюсь роботою, чи допомагаю мамі
Цитата з Марія Димура від 13.02.2024, 3:03 amВід навчання час, я працюю офіціантом у ресторані, це чюдова робота офіціанта може бути дуже цікавою та викликаючою. щодня зустрічаєш багато цікавих людей, допомагайш їм насолоджуватися їжею та створювати приємну атмосферу в ресторані.
Від навчання час, я працюю офіціантом у ресторані, це чюдова робота офіціанта може бути дуже цікавою та викликаючою. щодня зустрічаєш багато цікавих людей, допомагайш їм насолоджуватися їжею та створювати приємну атмосферу в ресторані.
Цитата з Настя Махновець від 07.10.2024, 12:46 amУ вільний від навчання час, я намагаюсь відпочити і займатись улюбленими хобі, такими як малювання чи читання, або проводжу час з сім'єю чи друзями.
У вільний від навчання час, я намагаюсь відпочити і займатись улюбленими хобі, такими як малювання чи читання, або проводжу час з сім'єю чи друзями.
Цитата з Арсен Зінченко від 09.10.2024, 9:13 amСаморозвиток, компьютер, гуляю з друзями(я знаю я щаслива людина)
Саморозвиток, компьютер, гуляю з друзями(я знаю я щаслива людина)
Цитата з Захарук Володимир від 14.10.2024, 12:32 amЯ гуляю в центрі на запинці 🙂
Я гуляю в центрі на запинці 🙂
Цитата з Дар'я Артемчук від 25.03.2025, 4:46 amу вільний час я люблю гуляти з друзями.
у вільний час я люблю гуляти з друзями.
Цитата з Наталія Полив'яна від 25.03.2025, 4:46 amу вільний час я займаюся відпочивати, гуляти з друзями
у вільний час я займаюся відпочивати, гуляти з друзями
Цитата з Вікторія Образ від 08.12.2025, 5:14 amУ вільний час від навчання я готуюсь до екзаменів і до вступу
У вільний час від навчання я готуюсь до екзаменів і до вступу
Цитата з Марія Дрозденко від 08.12.2025, 5:19 amУ вільний від навчання час я зазвичай відпочиваю, гуляю з друзями або дивлюсь фільми.
У вільний від навчання час я зазвичай відпочиваю, гуляю з друзями або дивлюсь фільми.