Шкільний форум
Моє мрійливе майбутнє
Цитата з Viktoriya Vozna від 12.11.2021, 2:36 amЯким ви бачите своє майбутнє в 30 років? Ким хочете бути? Де жити? Якого чоловіка або жінку бачити поруч з собою?Чи хотіли б мати дітей?
Яким ви бачите своє майбутнє в 30 років? Ким хочете бути? Де жити? Якого чоловіка або жінку бачити поруч з собою?Чи хотіли б мати дітей?
Цитата з Artem Kovalenko від 07.11.2022, 6:00 amя хочу стати архітектором, хочу жити в 3 комнатній квартирі, хочу бути самотнім.
я хочу стати архітектором, хочу жити в 3 комнатній квартирі, хочу бути самотнім.
Цитата з Арсенія Микитчик від 07.02.2024, 2:32 amжочу мати освіту, роботу і сім'ю
жочу мати освіту, роботу і сім'ю
Цитата з Artem Pravilo від 13.02.2024, 1:25 amхочу стати в майбутньому робітником пожежної безпеки
хочу стати в майбутньому робітником пожежної безпеки
Цитата з Вікторія Крюкова від 07.10.2024, 12:54 amВ майбутньому я хочу стати мільйонером. Заробляти багато грошей. Забрати всіх котів-безхатьків до себе додому, а заповіті написати щоб все моє майно передали моїм котам
В майбутньому я хочу стати мільйонером. Заробляти багато грошей. Забрати всіх котів-безхатьків до себе додому, а заповіті написати щоб все моє майно передали моїм котам
Цитата з Захарук Володимир від 07.10.2024, 12:57 amБуду лежати на дивані і дивитись тік ток
Буду лежати на дивані і дивитись тік ток
Цитата з Настя Махновець від 07.10.2024, 12:57 amВ майбутньому хочу мати велику бібліотеку, сад і кожного року відвідувати по декілька країн.
В майбутньому хочу мати велику бібліотеку, сад і кожного року відвідувати по декілька країн.
Цитата з Анастасія Возна від 21.10.2024, 12:46 amВ майбутньму я хочу лежать на кроваті і зароблять міліони.
В майбутньму я хочу лежать на кроваті і зароблять міліони.
Цитата з Артем Ципільов від 25.03.2025, 4:39 amя хочу стати автомеханіком жити в селі як і жив бо в селі мені подобається наїбільше
я хочу стати автомеханіком жити в селі як і жив бо в селі мені подобається наїбільше
Цитата з Віталій Білявський від 07.04.2025, 7:01 amВ майбутньому я хочу знайти гарну роботу, щоб заробляти гроші для всієї родини.
В майбутньому я хочу знайти гарну роботу, щоб заробляти гроші для всієї родини.