Шкільний форум

Please or Зареєструватись to create posts and topics.

Нова ера - світ відеоігор.

Напишіть назву своєї улюбленої гри, чому вона вам подобається, скільки часу на день ви  в ній проводите, ваші друзі також захоплюються нею?

Terraria - гра з дуже хорошим й цікавим сюжетом, хорошим геймплеєм, а саме головне: мультіплеєром.

Geometry Dash, Five Night an Freddy, Minecraft

Моя улюблена гра це комп'ютерна гра Genshin Impact.Це рольова гра, в якій ти керуєш персрнажем і можеш відправляти його в будь-який куточок його світу,також можна грати з іншими гравцями якщо вони дозволять.Геншин має вікові обмеження - в Європейських країнах та в україні це від 14 років в інших країнах від 16+.Тай впринципі для менших дітей вона буде не цікава й складна

Mortal Kombat - це культова серія відеоігор у жанрі файтинг, яка завоювала популярність завдяки своїй динамічній ігровій механіці, кривавим фаталіті та знаменитим персонажам. Гра пропонує гравцям брати участь у битвах віч-на-віч або в командних поєдинках, використовувати різні прийоми бою та спеціальні атаки.

 

Mortal Kombat має багату історію та безліч персонажів, кожен з яких має унікальний стиль бою та здібності. Серія продовжує розвиватися та радувати фанатів новими частинами, додаючи в гру нових персонажів, покращену графіку та ігрові механіки.

 

Для багатьох гравців Mortal Kombat стала не лише улюбленою відеогрою, а й справжнім символом жанру файтинг, який поєднує людей по всьому світу у битвах за перемогу.

мої улюблені ігри це Minecraft це культова пісочниця в якій ти можеш побудувати все що тобі спаде на на думку: хмарочоси,машини,замки ти можеш побудувати дім своєї мрії так щей це можливо робити зі своєми друзями!

ще мені подобаеця гра PUPG MOBILE там ти  повинен здолати 100 людей на острові й зайняти перше місце,похоже на голодні игри,але там ще є дуже багото другіг режимів окрім битви на острові, там також мона грати зі своєми друзями пліч опліч будучи командою!