Шкільний форум

Please or Зареєструватись to create posts and topics.

Природа нашого краю

Ліси - народне надбання людей!!!!

В якому стані вони щас в нас????Що треба зробити для їхнього збереження??

Прошу висловлювати свої думки

Прикріплення:


 

Illya Evtushenko відреагував на цей запис.
Illya Evtushenko

На мою думку щоб зберегти природу нашого краю не потрібно кидати сміття в річки озера і взагалі всі водоймища. І якщо ми йдемо на пікнік в ліс ми повинні за собою обов'язково прибрати.

В тарасовщіні позасохало багато ставків около 12 штук вони засохали потихеньку літом бо дуже жарко було тай  це літо жарке було усі літа жаркі

менше смітити треба  і саджати нові дерева замість старих

Збереження природи та довкілля починається з наших власних дій. Кидати сміття в річки, озера та інші водоймища - це не лише недбалість, але й серйозна шкода для навколишнього середовища. Сміття може забруднювати воду, шкодити рибам, птахам та іншим живим організмам, а також порушувати екосистему.

 

Прибирання за собою після пікніків та інших заходів у природі - це не лише культурна норма, але й важлива відповідальність кожного з нас. Збереження чистоти природи допомагає зберегти її красу та багатство для майбутніх поколінь.

 

Дуже важливо поширювати свідомість про екологічну відповідальність серед інших людей. Чим більше людей долучаться до збереження природи, тим ефективніше буде наша спільна діяльність у цьому напрямку.