Шкільний форум
Прогулювання уроків
Цитата з Наталія Полив'яна від 25.03.2025, 4:31 amна мою думку прогулювати уроки можна лише за поважної причини
на мою думку прогулювати уроки можна лише за поважної причини
Цитата з Mark agent007 від 25.03.2025, 4:35 amУчні які прогулюють уроки треба визивати батьків щоб тоді сказали що дитина прогулює а якщо дитини не буде то ВІДЧИСЛИТЬ!!!!!!!!!!!!!!!!
Учні які прогулюють уроки треба визивати батьків щоб тоді сказали що дитина прогулює а якщо дитини не буде то ВІДЧИСЛИТЬ!!!!!!!!!!!!!!!!
Цитата з Данило Бондар від 25.03.2025, 4:37 amпрогулювати уроки не можна
прогулювати уроки не можна
Цитата з Віталій Білявський від 25.03.2025, 4:38 amОсобисто я не підтримую тих, хто прогулює уроки.
Особисто я не підтримую тих, хто прогулює уроки.
Цитата з Артем Ципільов від 25.03.2025, 4:49 amя думаю що якщо учень прогуляв 1-2 уроки то це ще нічого страшного а якщо на постояній основі то написати заяву класному керівнику на ім;я деректора
я думаю що якщо учень прогуляв 1-2 уроки то це ще нічого страшного а якщо на постояній основі то написати заяву класному керівнику на ім;я деректора
Цитата з Ілля Король від 19.05.2025, 4:35 amПерш за все школа має характер навчання для нас. Школа нам дає можливисть мислити, розвиватися в своєму напрямку, який нам цікавий. Кожний предмет який ви вичаеєте дає нові нейронні зв'язки, які на сам перед ви будете використовувати в житті. Чи то науки, мистицтво, критичне мислення, той хто знає інформацію, той її використовує
Перш за все школа має характер навчання для нас. Школа нам дає можливисть мислити, розвиватися в своєму напрямку, який нам цікавий. Кожний предмет який ви вичаеєте дає нові нейронні зв'язки, які на сам перед ви будете використовувати в житті. Чи то науки, мистицтво, критичне мислення, той хто знає інформацію, той її використовує
Цитата з Максімончик Василець від 19.05.2025, 4:38 amзачем таке робить з кім не бувае ми живемо 1 раз
зачем таке робить з кім не бувае ми живемо 1 раз
Цитата з Анна Мошковська від 02.04.2026, 11:34 pmканешно можна дома краще валятись на дівані і АТДИХАТЬ
канешно можна дома краще валятись на дівані і АТДИХАТЬ
Цитата з Олександра Пятова від 06.04.2026, 12:27 amНу я так роблю, ви можете тоже, ну тільки шоб ніхто не знав😉
Ну я так роблю, ви можете тоже, ну тільки шоб ніхто не знав😉
Цитата з Юлія Пятова від 06.04.2026, 12:32 amя вважаю що прогульщиків нічого не змінить і нічого їм не допоможе
я вважаю що прогульщиків нічого не змінить і нічого їм не допоможе