Шкільний форум

Please or Зареєструватись to create posts and topics.

Школа майбутнього

на мою думку в школі майбутнього повинно бути більше вчителів та учнів, більше класів та різноманітних гуртків, секцій та клубів

На мою думку все стане електричним.

 

я думаю вона буде більшою, красивішою, ще більш строгою.

хотілось би щоб учні самі могли обирати профільне навчання (гумунітарні або точні науки).Школа не стане більшою і в ній не буде більше класів адже вона лише до 9 класу.Обладнання бкуде нове, адже технології не стоять на місці і їх всерівно треба міняти на нові. Також було б добре якщо на території школи зробили великий дитячий майданчик з качелями з будиночками всілякими лазанками та канатами і надувним батутом.І басейн для плавання,щоб зробили урок плавання

Було б дуже добре, якби в майбутньому у кожного учня в школі був свій комп'ютер, на якому він міг би виконувати завдання вчителя, а вчитель за своїм комп“ютером перевіряв би роботу учнів.

Мені хотілося б, щоб у нашій школі були різні спортивні секції, у яких учні могли б займатися замість уроків фізичного виховання.

я мрію проте, щоб в нашій школі був басейн, в якому всі могли б поплавати після уроків.

кожний учень міг би працювати індивідуально і виконувати стільки вправ на урок, скільки дозволяють його здібності та старанність.

Хотілося б мені, аби ми могли вибирати собі предмети за інтересами.

на мою думку в майбутньому добудують другий поверх та побудують нову їдальню