Шкільний форум
Шкільна форма
Цитата з Артемій Якимець від 25.03.2025, 4:43 amЯк добре що в нас не має шкільної форми. Я вважаю що вона не потрібна в школах взагалі. Діти повинні виражатися своїм стилем. Коли не має шкільної форми зручніше ходити на фізичну культуру (не потрібно переглядатися) .
Як добре що в нас не має шкільної форми. Я вважаю що вона не потрібна в школах взагалі. Діти повинні виражатися своїм стилем. Коли не має шкільної форми зручніше ходити на фізичну культуру (не потрібно переглядатися) .
Цитата з Кароліна Клебан від 25.03.2025, 4:44 amЯ думаю шкільна форма нам не потрібно, бо це взагалі не зручно та дискомфортно
Я думаю шкільна форма нам не потрібно, бо це взагалі не зручно та дискомфортно
Цитата з Віталій Білявський від 25.03.2025, 4:45 amНа мою думку, шкільна форма не важлива, важливо, як ти навчаєшся. А одяг має бути просто зручним.
На мою думку, шкільна форма не важлива, важливо, як ти навчаєшся. А одяг має бути просто зручним.
Цитата з Алєксандров Віктор від 19.05.2025, 3:58 amЯ вважаю що шкільна форма непотрібна
Я вважаю що шкільна форма непотрібна
Цитата з Роман Крикун від 19.05.2025, 4:34 amНа мою думку шкільна форма є не обов'язковою оскільки кожна людина має право одягатись як йому зручно
На мою думку шкільна форма є не обов'язковою оскільки кожна людина має право одягатись як йому зручно
Цитата з Зоя Шпильова від 08.12.2025, 5:25 amЯ вважаю, що шкільна форма зайвий елемент шкільного процесу
Я вважаю, що шкільна форма зайвий елемент шкільного процесу
Цитата з Саша Полив'яна від 08.12.2025, 5:34 amШкільна форма — це спеціальний одяг, який учні носять у навчальному закладі. Її головна мета — створити охайний, єдиний стиль і забезпечити комфорт під час навчання.
Шкільна форма — це спеціальний одяг, який учні носять у навчальному закладі. Її головна мета — створити охайний, єдиний стиль і забезпечити комфорт під час навчання.