Шкільний форум
Що для мене означає навчатись?
Цитата з Олександр Дикуха від 10.10.2024, 12:00 amДізнатись щось нове, навчитись те що ми не знаємо, щоб використати в подальшому житті.
Дізнатись щось нове, навчитись те що ми не знаємо, щоб використати в подальшому житті.
Цитата з Mark agent007 від 25.03.2025, 4:36 amЦе те що ти можеш щось відкрити для себе нове.
Це те що ти можеш щось відкрити для себе нове.
Цитата з Дар'я Артемчук від 25.03.2025, 4:36 amдля мене навчатися означає - дізнатися щось цікаве
для мене навчатися означає - дізнатися щось цікаве
Цитата з Наталія Полив'яна від 25.03.2025, 4:36 amдля мене навчатися - це відкривати для себе багато цікавого
для мене навчатися - це відкривати для себе багато цікавого
Цитата з Кароліна Клебан від 25.03.2025, 4:37 amНавчання для мене – це не просто процес здобуття знань, це справжня подорож у світ незвіданого, можливість відкрити для себе нові горизонти.
Навчання для мене – це не просто процес здобуття знань, це справжня подорож у світ незвіданого, можливість відкрити для себе нові горизонти.
Цитата з Артем Ципільов від 25.03.2025, 4:37 amдля мене навчатися це коли ти ходиш у школу пишеш читаєш рахуєш і говориш з вчителями
для мене навчатися це коли ти ходиш у школу пишеш читаєш рахуєш і говориш з вчителями
Цитата з Віталій Білявський від 25.03.2025, 4:43 amНавчання - це розвиток. Це можливість здобути нові знання, отримати цікаву інформацію. У житті все знадобиться.
Навчання - це розвиток. Це можливість здобути нові знання, отримати цікаву інформацію. У житті все знадобиться.
Цитата з Ілля Король від 12.05.2025, 4:48 amОсновна думка освіти- це впихнути в учня, якісь знання в моменті. Але краще так чим ніяк...
Основна думка освіти- це впихнути в учня, якісь знання в моменті. Але краще так чим ніяк...