Шкільний форум
Які можливі зміни ви ввели б в нашу школу, якби могли?
Цитата з Мелешко Максим від 18.03.2025, 9:01 amОпишіть що ви би змінили в нашій школі, її правилах, можливо розклад дзвінків або розклад уроків, можете придумати щось своє.
Опишіть що ви би змінили в нашій школі, її правилах, можливо розклад дзвінків або розклад уроків, можете придумати щось своє.
Цитата з Mark agent007 від 25.03.2025, 4:20 amЯ хочу щоб було багато зелені,щоб школа була великою,щоб була велика столова.
Я хочу щоб було багато зелені,щоб школа була великою,щоб була велика столова.
Цитата з Анастасія Радченко від 25.03.2025, 4:40 amБули б кошти, можна було б зробити більший спортзал.
Були б кошти, можна було б зробити більший спортзал.
Цитата з Антоніна Селега від 25.03.2025, 4:43 amЯ б хотіла змінити розклад автобуса,щоб він не був так рано,і також щоб був якийсь гурток по типу волейбола,чи якоїсь боротьби.
Я б хотіла змінити розклад автобуса,щоб він не був так рано,і також щоб був якийсь гурток по типу волейбола,чи якоїсь боротьби.
Цитата з Віталій Білявський від 25.03.2025, 4:48 amЯ ввів би можливість учням обирати предмети для навчання. Наприклад, більше уроків з інформатики, або хімії.
Я ввів би можливість учням обирати предмети для навчання. Наприклад, більше уроків з інформатики, або хімії.
Цитата з Кароліна Клебан від 25.03.2025, 4:53 amЯ би поміняла розклад уроків, щоб менше фізичної культури було а більше наприклад інформатики або хімії, бо фізкультура ми можемо вдома з нею займатися.
Я би поміняла розклад уроків, щоб менше фізичної культури було а більше наприклад інформатики або хімії, бо фізкультура ми можемо вдома з нею займатися.
Цитата з Наталія Полив'яна від 25.03.2025, 4:58 amя б запровадила новий розклад уроків щоб було кожен день 6 уроків, та починалися о 10 годині
я б запровадила новий розклад уроків щоб було кожен день 6 уроків, та починалися о 10 годині
Цитата з Алєксандров Віктор від 19.05.2025, 2:17 amДозвіл використовувати телефон на уроці
Дозвіл використовувати телефон на уроці
Цитата з Роман Крикун від 08.12.2025, 5:17 amДайте Власюку администратора
Дайте Власюку администратора
Цитата з Юлія Пятова від 06.04.2026, 12:58 amя б зробила так щоб було 6 уроків, ремонт в старшій ланці, і найголовніше - не було домашнього завдання
я б зробила так щоб було 6 уроків, ремонт в старшій ланці, і найголовніше - не було домашнього завдання