Шкільний форум
Як би ти хотів бачити своє рідне село
Цитата з Арсен Зінченко від 07.10.2024, 1:00 amНапишіть, що б ви хотіли змінити в рідному селі, яким би ви хотіли його бачити.
Напишіть, що б ви хотіли змінити в рідному селі, яким би ви хотіли його бачити.
Цитата з Захарук Володимир від 07.10.2024, 1:02 amНетреба нічого міняти, село і так прекрасне
Нетреба нічого міняти, село і так прекрасне
Цитата з Артем Ципільов від 25.03.2025, 4:58 amяк воно є тільки щоб мой друзі жили як мої сусіди
як воно є тільки щоб мой друзі жили як мої сусіди
Цитата з Артем Ципільов від 25.03.2025, 4:59 amі щоб було 2-3 магазини
і щоб було 2-3 магазини
Цитата з Зоя Шпильова від 08.12.2025, 5:32 amЯ хотіла б бачити своє рідне село чистим, доглянутим і затишним, з хорошими дорогами та гарними місцями для відпочинку.
Я хотіла б бачити своє рідне село чистим, доглянутим і затишним, з хорошими дорогами та гарними місцями для відпочинку.
Цитата з Дарія Тригуба від 08.12.2025, 5:33 amЯ б хотіла бачити своє село в майбутньому стильним, прокачаним і живим — таким, щоб сюди реально хотілося повертатися й пишатися ним.
Я б хотіла бачити своє село в майбутньому стильним, прокачаним і живим — таким, щоб сюди реально хотілося повертатися й пишатися ним.
Цитата з Илья Смирнов Илья від 30.03.2026, 12:59 amЯ хотів б побачити в селі більше рівних дорог та щб відновили клуб
Я хотів б побачити в селі більше рівних дорог та щб відновили клуб
Цитата з Юлія Пятова від 02.04.2026, 11:37 pmя хочу щоб наше село було чистим, бо Литвинівка Сіті трохи відстає від цивілізації
я хочу щоб наше село було чистим, бо Литвинівка Сіті трохи відстає від цивілізації
Цитата з Юлія Пятова від 02.04.2026, 11:53 pmв своєму селі, я хочу бачити кав'ярню, бо біля Ємаркету (Людка) пити каву я втомилась. там немає де сидіти
в своєму селі, я хочу бачити кав'ярню, бо біля Ємаркету (Людка) пити каву я втомилась. там немає де сидіти