Інформація

Шановні батьки!

З кінця минулого року триває активний процес реформування системи шкільного харчування у закладах загальної середньої освіти Вишгородського району. Фактично ми плануємо відновити традиційну систему шкільного харчування, яка була зруйнована 10 років тому.

Оновлена система має на меті покращити якість харчування дітей та передбачає відмову від фірм-посередників із надання послуг з гарячого харчування, включення до штату шкіл кухарів, які готуватимуть страви на місці, контроль адміністрації школи та батьків над якістю продуктів харчування, процесом приготування їжі та станом харчоблоків, а також  запровадження буфетної форми харчування.  

Станом на сьогодні відділом освіти Вишгородської РДА вже проведені відповідні відкриті тендерні процедури на закупівлю нового кухонного приладдя, посуду, всіх груп товарів, що необхідні для повноцінного харчування учнів.

Зараз відбувається процес  укладання договорів з постачальниками та працевлаштування працівників їдалень, завозитиметься технологічне обладнання, посуд, кухонний інвентар, продукти харчування, налагоджуватиметься робота відповідно до норм законодавства.

Безумовно, повноцінний перехід на оновлену систему організації шкільного харчування організаційно є достатньо складним та тривалим процесом, який  відділом освіти Вишгородської РДА спільно із адміністраціями шкіл максимально пришвидшують, але в деяких випадках є ймовірність затримки організації гарячого харчування на певний проміжок часу (1-2 тижні).

За вказаних обставин завчасно приносимо вибачення за можливі затримки початку повноцінного харчування, просимо з розумінням поставитися до цього та за можливості забезпечити вашу дитину сухим ланчем під час збору до школи.

Зі свого боку відділ освіти Вишгородської РДА та адміністрація школи оперативно інформуватиме вас про процес запуску нового формату харчування та початок роботи шкільних буфетів.

Дякуємо з розуміння!

З повагою  відділ освіти Вишгородської РДА

Admin
Author: Admin