Шкільний форум

Навігаційна стежка форуму – Ви тут:ФорумЛитвинівська школа: Шкільне життяСпорт
Please or Зареєструватись to create posts and topics.

Спорт

Page 1 of 3Далі

Спортивні події, новини, зауваження, результати.

Анна Поганяйло відреагував на цей запис.
Анна Поганяйло

Спорт має дивовижні властивості. Він об’єднує людей, знайомить їх між собою, спорт зміцнює здоров’я, характер і навіть розумові здібності людей, які ним займаються, розвиває в них такі навички як швидкість, спритність, реакція, координація, витривалість, терпіння і сила. Спорт робить людей більш стійкими до негативних факторів зовнішнього середовища. Він часто приносить людям масу позитивних емоцій.

Віка Балагута, Sasha Dikuha and Анна Поганяйло have reacted to this post.
Віка БалагутаSasha DikuhaАнна Поганяйло

Спорт — це змагання за певними правилами, зазвичай це специфічний вид фізичної або інтелектуальної активності.

Анна Поганяйло and Каріна Приходько have reacted to this post.
Анна ПоганяйлоКаріна Приходько

мене бісить коли хлопці гуляють у футбол і не дають мяча

Спорт[ред. | ред. ... Спорт — це змагання за певними правилами, зазвичай це специфічний вид фізичної або інтелектуальної активності, яку здійснюють з метою змагання, а також поліпшення здоров'я, отримання морального і матеріального задоволення, прагнення до удосконалення і слави, покращення навичок.

Спорт для мене діяльність суб'єктів сфери фізичної культури і спорту, спрямована на виявлення та уніфіковане порівняння досягнень людей у фізичній, інтелектуальній та іншій підготовленостях шляхом проведення спортивних змагань та відповідної підготовки до них

Спорт — це змагання за певними правилами, це здоров'я  результат

Спорт— це змагання за певними правилами, зазвичай це специфічний вид фізичної або інтелектуальної активності, яку здійснюють з метою змагання, а також поліпшення здоров'я, отримання морального і матеріального задоволення, прагнення до удосконалення і слави, покращення навичок.

Спорт — це змагання за певними правилами, зазвичай це специфічний вид фізичної або інтелектуальної активності, яку здійснюють з метою змагання, а також поліпшення здоров'я, отримання морального і матеріального задоволення, прагнення до удосконалення і слави, покращення навичок.

Спорт - це діяльність суб'єктів сфери фізичної культури і спорту, спрямована на виявлення та уніфіковане порівняння досягнень людей у фізичній, інтелектуальній та іншій підготовленостях шляхом проведення спортивних змагань та відповідної підготовки до них. Спорт має такі напрями: дитячий спорт, дитячо-юнацький спорт, резервний спорт, спорт вищих досягнень, професійний спорт, спорт ветеранів, олімпійський спорт, неолімпійський спорт, спорт інвалідів тощо

Page 1 of 3Далі