Шкільний форум
Спорт
Цитата з Арсен Зінченко від 07.10.2024, 12:56 amЛегенди спорту:
Майкл Джордан — легенда баскетболу, 6-разовий чемпіон НБА.
Пеле — бразильський футболіст, триразовий чемпіон світу.
Мухаммед Алі — легендарний боксер, триразовий чемпіон світу в суперважкій вазі.
Сергій Бубка — український легкоатлет, багаторазовий рекордсмен у стрибках з жердиною.
Яна Клочкова — українська плавчиня, чотириразова олімпійська чемпіонка.
Брати Клички — українські боксери, чемпіони світу у важкій вазі.
Усейн Болт — ямайський спринтер, 8-разовий олімпійський чемпіон.
Ліонель Мессі — аргентинський футболіст, володар багатьох "Золотих м’ячів".
Роджер Федерер — швейцарський тенісист, 20-разовий чемпіон турнірів Великого шолома.
Легенди спорту:
Майкл Джордан — легенда баскетболу, 6-разовий чемпіон НБА.
Пеле — бразильський футболіст, триразовий чемпіон світу.
Мухаммед Алі — легендарний боксер, триразовий чемпіон світу в суперважкій вазі.
Сергій Бубка — український легкоатлет, багаторазовий рекордсмен у стрибках з жердиною.
Яна Клочкова — українська плавчиня, чотириразова олімпійська чемпіонка.
Брати Клички — українські боксери, чемпіони світу у важкій вазі.
Усейн Болт — ямайський спринтер, 8-разовий олімпійський чемпіон.
Ліонель Мессі — аргентинський футболіст, володар багатьох "Золотих м’ячів".
Роджер Федерер — швейцарський тенісист, 20-разовий чемпіон турнірів Великого шолома.
Цитата з Настя Махновець від 07.10.2024, 1:01 amСпорт неймовірно цікава штука, адже в сучасному світі є надзвичайна кількість видів спорту, і кожен може обрати собі спорт на свій смак.
Спорт неймовірно цікава штука, адже в сучасному світі є надзвичайна кількість видів спорту, і кожен може обрати собі спорт на свій смак.
Цитата з Mark agent007 від 25.03.2025, 4:28 amСпорт це життя і сила!
Спорт це життя і сила!
Цитата з Артем Ципільов від 25.03.2025, 4:44 amспорт це дуже цікаво корисно для легенів і дуже весело бо там можна пограти у футболл
спорт це дуже цікаво корисно для легенів і дуже весело бо там можна пограти у футболл
Цитата з Данило Бондар від 25.03.2025, 4:45 amспорт-це перемога на змаганнях
спорт-це перемога на змаганнях
Цитата з Кароліна Клебан від 25.03.2025, 4:49 amСпорт для мене – це не просто фізична активність, це стиль життя, джерело енергії та натхнення.
Спорт для мене – це не просто фізична активність, це стиль життя, джерело енергії та натхнення.
Цитата з Саша Полив'яна від 12.05.2025, 4:57 amСпорт — це не лише змагання чи фізична активність, а цілий спосіб життя. Він допомагає розвивати витривалість, силу, дисципліну та командний дух. Заняття спортом покращують фізичне й ментальне здоров’я, підвищують настрій і навіть продуктивність у повсякденному житті.
Спорт — це не лише змагання чи фізична активність, а цілий спосіб життя. Він допомагає розвивати витривалість, силу, дисципліну та командний дух. Заняття спортом покращують фізичне й ментальне здоров’я, підвищують настрій і навіть продуктивність у повсякденному житті.
Цитата з Алєксандров Віктор від 19.05.2025, 3:13 amСпорт – це організована за певними правилами фізична активність, спрямована на розвиток тіла, здоров'я, морально-вольових якостей та досягнення високих результатів у змаганнях.
Спорт – це організована за певними правилами фізична активність, спрямована на розвиток тіла, здоров'я, морально-вольових якостей та досягнення високих результатів у змаганнях.
Цитата з Саша Полив'яна від 08.12.2025, 5:28 amСпорт — це організована діяльність, у якій люди тренуються та змагаються, розвиваючи силу, витривалість, спритність і вміння. Він має як оздоровчу, так і змагальну функцію.
Спорт — це організована діяльність, у якій люди тренуються та змагаються, розвиваючи силу, витривалість, спритність і вміння. Він має як оздоровчу, так і змагальну функцію.
Цитата з Анна Мошковська від 02.04.2026, 11:43 pmСпорт - мені лєнь бігать і т.д але на гульках я буду лазить де попало ок пон. додес. ПАНЄЛА!
Спорт - мені лєнь бігать і т.д але на гульках я буду лазить де попало ок пон. додес. ПАНЄЛА!