Шкільний форум
Що вам найбільше подобається у вашому селі чи вулиці?
Цитата з Настя Махновець від 07.10.2024, 1:06 amРідне село чи вулиця є нашою домівкою, у якій все таке рідне і знайоме. Але кожен має свій власний куточок, що подобається найбільше. Розкажіть про нього.
Рідне село чи вулиця є нашою домівкою, у якій все таке рідне і знайоме. Але кожен має свій власний куточок, що подобається найбільше. Розкажіть про нього.
Цитата з Арсен Зінченко від 09.10.2024, 9:08 amВулиця Полянського найпрекрасніше місце села. Тут процвітає гармонія, тут живуть найкращі і добрі люди!
Вулиця Полянського найпрекрасніше місце села. Тут процвітає гармонія, тут живуть найкращі і добрі люди!
Цитата з Вікторія Крюкова від 09.10.2024, 11:21 pmВ моєму селі мені дуже подобається наш кущ бузку він в довжину та висоду близько 4 метрів весною дуже гарно цвіте
В моєму селі мені дуже подобається наш кущ бузку він в довжину та висоду близько 4 метрів весною дуже гарно цвіте
Цитата з Настя Махновець від 09.10.2024, 11:22 pmНайкрасивіша вулиця нашого села - Слобідська. На нашій вулиці знаходиться чудове ранчо. Також нашу вулицю оточує красивий ліс
Найкрасивіша вулиця нашого села - Слобідська. На нашій вулиці знаходиться чудове ранчо. Також нашу вулицю оточує красивий ліс
Цитата з Захарук Володимир від 09.10.2024, 11:54 pmМені подобається сільський клуб там дуже цікаво 💥
Мені подобається сільський клуб там дуже цікаво 💥
Цитата з Віталій Білявський від 25.03.2025, 4:16 amЯ дуже люблю своє село і вулицю, на якій живу - це Слобідська. Через дорогу - красивий ліс, а з іншого боку - річка.
Я дуже люблю своє село і вулицю, на якій живу - це Слобідська. Через дорогу - красивий ліс, а з іншого боку - річка.
Цитата з Артемій Якимець від 25.03.2025, 4:46 amНаше село пречудове. Кожен куточок нашого села пронизаний спогадами. В нашому селі є величезний ставок та невеличкий ліс. Природа досить не погана.
Наше село пречудове. Кожен куточок нашого села пронизаний спогадами. В нашому селі є величезний ставок та невеличкий ліс. Природа досить не погана.
Цитата з Mark agent007 від 04.05.2025, 11:05 pmбіля мого будинку є дуже крута дорога на якій можна за 30 секунд бути вже в центрі і біля мого діму є тропа на ставок
біля мого будинку є дуже крута дорога на якій можна за 30 секунд бути вже в центрі і біля мого діму є тропа на ставок
Цитата з Вікторія Образ від 12.05.2025, 4:56 amДуже подобається ставок
Дуже подобається ставок
Цитата з Роман Крикун від 19.05.2025, 4:35 amМені подобається в моєму селі Миколаївка природа
Мені подобається в моєму селі Миколаївка природа