Шкільний форум
Що вам найбільше подобається у вашому селі чи вулиці?
Цитата з Максімончик Василець від 19.05.2025, 4:40 amу нас уже не село А цілий город скількі памяті
у нас уже не село А цілий город скількі памяті
Цитата з Вікторія Образ від 08.12.2025, 5:21 amВсі вулиці села по своєму прекрасні , але найкраща вулиці для мене - Лесі Українки, зажди в моєму серці 💕
Всі вулиці села по своєму прекрасні , але найкраща вулиці для мене - Лесі Українки, зажди в моєму серці 💕
Цитата з Вікторія Образ від 08.12.2025, 5:21 amВсі вулиці села по своєму прекрасні , але найкраща вулиці для мене - Лесі Українки, зажди в моєму серці 💕
Всі вулиці села по своєму прекрасні , але найкраща вулиці для мене - Лесі Українки, зажди в моєму серці 💕
Цитата з Вікторія Образ від 08.12.2025, 5:22 amвечірній ставок , краєвиди неймовірні
вечірній ставок , краєвиди неймовірні
Цитата з Зоя Шпильова від 08.12.2025, 5:28 amМоє рідне село, на жаль, занедбане: дороги погані, мало порядку й уваги до довкілля. Через це воно здається сумним і непривітним.
Моє рідне село, на жаль, занедбане: дороги погані, мало порядку й уваги до довкілля. Через це воно здається сумним і непривітним.
Цитата з Дарія Тригуба від 08.12.2025, 5:29 amМоє село, на жаль, залишає змішані враження. Інфраструктура слабка: дороги часто розбиті, освітлення ввечері майже немає, а з розваг чи корисних місць — мінімум. Інколи здається, що тут нічого не змінюється роками. Хотілося б трохи більше догляду, розвитку і уваги.
Моє село, на жаль, залишає змішані враження. Інфраструктура слабка: дороги часто розбиті, освітлення ввечері майже немає, а з розваг чи корисних місць — мінімум. Інколи здається, що тут нічого не змінюється роками. Хотілося б трохи більше догляду, розвитку і уваги.