Шкільний форум

Please or Зареєструватись to create posts and topics.

Що для мене означає навчатись?

Page 1 of 3Далі

Що для мене означає навчатись? Цікаво почути думки дітей на дану тему

Для того щоб вивчитися и піти на хорошу роботу  цікаво все знати

Для мене означає навчатись це дізнаватись багато цікавого та використовувати це в житті

Для мене означає навчатися

Це коли цікавитись ,узнавати інформацію, використовувати її в житті ,отримувати добрі оцінки і т.д

Самоосвіта – це не лише цікава, й захоплююча річ, це важлива складова людського життя, що дає неабияку користь. Якщо, наприклад, людина вивчає іноземні мови, вона не просто розширює свій світогляд, а ще й тренує пам’ять, удосконалює її.

Вчитися - це означає брати участь у процесі отримання певної інформації

Каріна Приходько відреагував на цей запис.
Каріна Приходько

Для мене навчатися це коли я дізнаюся про щось та учусь

Навчання — це організована, двостороння діяльність, спрямована на максимальне засвоєння та усвідомлення навчального матеріалу і подальшого застосування отриманих знань, умінь та навичок на практиці. Цілеспрямований процес передачі і засвоєння знань, умінь, навичок і способів пізнавальної діяльності людини.

Навча́ння — це організована, двостороння діяльність, спрямована на максимальне засвоєння та усвідомлення навчального матеріалу і подальшого застосування отриманих знань, умінь та навичок на практиці. Цілеспрямований процес передачі і засвоєння знань, умінь, навичок і способів пізнавальної діяльності людини.

Самоосвіта – самостійна пізнавальна діяльність людини, спрямована на досягнення певних персональних значущих освітніх та культурних цілей: задоволення загальнокультурних запитів, пізнавальних інтересів у будь-якій сфері діяльності, підвищенні професійної кваліфікації тощо. Самоосвіта є умовою особистого розвитку, самоствердження та самореалізації та є складовою навчання людини протягом всього життя.

Page 1 of 3Далі